Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Rocky Balboa (2006)(CZ) = CSFD 77% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Rocky Balboa (2006)(CZ) = CSFD 77% Názov:Rocky Balboa (2006)(CZ) = CSFD 77% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:3.0 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-06-10 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Sportovni Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Drama / Sportovní
    USA, 2006, 97 minRežie: (Sylvester Stallone - )Scénář: (Sylvester Stallone - )Kamera: Clark MathisHudba: Bill ContiHrají: (Sylvester Stallone - )Tony BurtonMilo VentimigliaBurt YoungAntonio TarverTalia Shire (a.z.), Geraldine HughesPedro LovellFrank Stallone, (více)Produkce: Irwin WinklerDavid WinklerWilliam ChartoffKevin King TempletonStřih: Sean AlbertsonZvuk: Tateum KohutScénografie: Franco-Giacomo CarboneMasky: David DanonScott H. EddoMatthew W. MungleKostýmy: Gretchen PatchObsah:Rocky Balboa zestárl. Před nedávnem mu zemřela jeho milovaná žena a jeho syn na něj nemá čas, věnuje se své kariéře. Rocky tak tráví celé dny ve své malé restauraci, kterou pojmenoval po mrtvé ženě. Zde hostům vypráví historky ze své boxerské kariéry. Rocky však není se svým životem nikterak spokojený. Jednoho dne se setká s ženou, kterou znal v době svého mládí, a udělá dobrý skutek. Poté, co zjistí, jak žena žije, jí nabídne práci u sebe v restauraci. Sblíží se i s jejím synem a společně s ním si vybere i nového psa. V té době se v televizi ukáže počítačová animace, ve které proti sobě vystupuje postava současného, u diváků ne příliš oblíbeného, mistra v boxu Masona Dixona a postava Rockyho. Televizní komentátoři se zamýšlejí, jak by dnes souboj dopadl, pokud by se utkali tito dva skvělí boxeři. Rocky brzy podlehne myšlence souboj opravdu uskutečnit. A tak, když se v jeho restauraci objeví agenti Dixona, neváhá a na souboj přistupuje. Rockymu se dostane podpory v jeho úsilí i od svých přátel a nakonec i od jeho syna, který kvůli tomu opustí své zaměstnání. Rocky začíná opět tvrdě trénovat. Tak, jak se blíží termín zápasu, sportovní veřejnost se nemůže shodnout na tom, zda to, co Rocky dělá, je jen holé šílenství stárnoucího muže, nebo jakýsi pokus o návrat své slávy. Rocky se zúčastní i tiskové konference před zápasem. Právě tady se urazí Mason Dixon, když je novináři obviněn, že chce získat slávu na lehkém souboji se stárnoucí legendou. Nicméně oba šampióni proti sobě skutečně nastoupí a souboj se začne vyvíjet ve velké drama... (TV Prima)



    [/url]



       
       

     













    Tomuri8, Threadt, PetrJaros,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.139 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 15:10
    sql

    TOPlist